Nedtælling til EOT 2023 er begyndt!

Om under en måned 9-11. maj 2023 slår EOT dørene op til Skandinaviens mest innovative mødested og videnshub for indkøbere, teknikere, c-levels, udviklingsfolk, ingeniører m.m. og for dig som gerne vil se og mærke, og få seneste nyt fra elektronik– og teknologiindustrien.

Om under en måned slår EOT dørene op til Skandinaviens mest innovative mødested og videnshub for indkøbere, teknikere, c-levels, udviklingsfolk, ingeniører m.m. og for dig som gerne vil se og mærke, og få seneste nyt fra elektronik– og teknologiindustrien.

Selvfølgelig er Cryptera også at finde på EOT—Electronics of Tomorrow. Her har du mulighed for at møde vores eksperter indenfor sikkerhed på IoT området, og de glæder sig til at du drejer forbi Cryptera´s stand for at få  vores bud IoT-verdenen samt få en interessant og spændende dialog omkring de IoT muligheder og løsninger, Cryptera kan tilbyde, når det drejer sig om sikkerhed og kryptering.

Der vil under EOT messen desuden være 10 forskellige konferencespor med speakere fordelt ud på de forskellige spor – som er klar til at dele deres viden, heriblandt vores egen Peter Christian Koch, Product Manager, IoT Security Officer..

Er du nysgerrig på at høre Peters indlæg – Scalable IoT Security from any Chip to any Cloud, så sker det på sidstedagen af EOT-messen Torsdag d. 11. maj 2023, hvor Peter går på DI STAGE scenen kl. 14:00 til 14.45.

EOT-Electronics of Tomorrow finder sted i Messecentret Herning  i dagene 9. maj til og med 11. maj 2023. Du har mulighed for at læse mere om EOT på www.eot.dk.

Skriv til os, hvis du eller din kollega mangler en billet, så får du en registreringskode og kan komme gratis med på messen.

Vi glæder os til at se dig på Cryptera´s stand M9576!

PDF: EOT 2023_Dansk

PDF: EOT 2023_English